Destinatii de lux pentru 2011

Destinatii Exotice, Vacante exotice

Visezi la un bungalow inconjurat de ape albastre, raze de soare in care sa-ti petreci Luna de Miere,Revelionul sau doar Vacante Exotice? Gratie combinatiei irezistibile de frumuseti naturale: plaja, mare, soare, palmieri, Destinatiile Exotice sunt alegerea ideala pentru a va bucura din plin de clipele de relaxare in Insulele Caraibe, Mexic, Miami, Spania etc.vacante exotice, destinatii Exotice Insulele Caraibe

Frumusetea naturala a lagunelor albastre, recifelor de coral colorat, traditiile, cultura si oamenii insulelor sunt motivele pentru care Antigua,JamaicaBahamasSt. Lucia,Aruba si Curacao, Republica Dominicana, Spania, Miami sunt destinatii exotice speciale, insa asta nu e totul. Insulele Caraibe gazduiesc cateva dintre cele mai luxoase si spectaculoase hoteluri din lume.

Hotelurile au fost special selectate pe baza luxului autentic, al elegantei si a calitatii exceptionale a facilitatilor oferite, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii personalizate si de cele mai bune conditii pe toata durata vacantei in aceste destinatii exotice.

Resorturile All- Inclusive “Sandals & Beaches” din destinatiile exotice – JamaicaSt. Lucia,Antigua si Bahamas sunt mai mult decat seducatoare, deoarece este vorba despre lanturi hoteliere premiate pe plan international si unde calitatea serviciilor este de 4*, 5* si 6*, hoteluri si vile private rafinate, dedicate adultilor, cuplurilor si/sau familiilor.

Royal Plantation” &  “Grand Pineapple” inseamna Plaje si Vile private in AntiguaBahamas siJamaica, destinatii exotice care va invita la relaxare.

Luxury Included – Hotelurile, inconjurate de gradini tropicale, creeaza o atmosfera de serenitate, intimitate, opulenta si lux.destinatii exotice, luna de miere, Insulele Caraibe, oferte vacante exotice

Conditiile din aceste destinatii exotice indeplinesc cele mai inalte exigente: mobila din lemn masiv pretios, balcoane si terase spatioase, plaje particulare in imediata apropiere a hotelului, bai imense si luxoase, gastronomie traditionala si internationala de calitate superioara, facilitati pentru sporturile de apa, terenurile de golf, Spa-urile, excursii optionale.

Lodge “Kura Hulanda & Beach Club”, Hotel “Kura Hulanda Spa & Casino”, “The Mill Resort”inseamna Destinatii Exotice din Curacao si Aruba, hoteluri elegante visate de orice turist, plaje cu nisip fin, animate, cu viata de noapte activa, plaje ideale pentru surferi, calme si linistite pentru familii cu copii, plaje cautate de scufundatori, plaje frecventate de VIP-uri.

Inca visezi ca stai relaxat intr-un hamac si sa admiri peisajul tropical, savurand un cocktail si el tropical la umbra palmierilor si apoi sa te racoresti in apa limpede de cristal de culoarea turcoazului?

Acum ai ocazia sa faci alegerea potrivita!

Clima calda, apa cristalina si servicii ireprosabile: Insulele Caraibe, Mexic, Miami, Spania sunt Destinatii Exotice accesibile tot timpul anului.

Un răspuns la Destinatii de lux pentru 2011

  1. jordaligia zice:

    hmm..raiul pe pamant.. :x..mergem si noi după sesiune?:))

Lasă un comentariu